Klik op de foto voor een leuk filmpje dat onze klanten gemaakt hebben!

Welkom bij onze verhuur service voor…. DE ultieme roadtrip!! Een ervaring om nooit te vergeten. Voor iedereen die droomt van avonturen op de weg naar de meest mooie plaatsen die je zelf kiest!

Daarvoor hebben wij DE perfecte oplossing!

Onze maar liefst 7-slaaplaats mobilhome!

Met genoeg ruimte voor al je vrienden, familie en zelfs die ene vage kennis die altijd last minute besluit om toch mee te gaan, ben je verzekerd( letterlijk en figuurlijk ) van een comfortabele reis!

Hier kan je alvast even doorklikken op;  algemene voorwaarden om zo een antwoord te vinden op al uw vragen.

Indien er nog iets niet duidelijk mocht zijn, aarzel niet om ons te contacteren!

 

Of je nu kiest voor een roadtrip door de bergen, een relaxte strandvakantie of gewoon een weekendje weg naar de champagne streek bijvoorbeeld! Onze Ford Rimor staat voor jullie klaar! 

Dus pak je spullen, verzamel je reisgezelschap en ga op avontuur met ons 7-persoons huis op wielen.

Want waar je ook naartoe gaat, met F&T Procars ben je altijd thuis!

 

Nu rest jullie natuurlijk de vraag: Wat kost zo een vakantie met onze 7 meter lange , 3,20m hoge en 2,50m brede knapperd!

 

De prijzen staan hieronder in een document, want de prijs hangt af van het seizoen waarin u reist en hoelang u weg bent. De dagen van vertrek en het terugbrengen kunnen eventueel besproken worden.

 

 Hierbij contacteert u best Erika bij de contactpagina.

 

Prijzen

 

De zomervakantie in 2024 is op 1 week na(14aug-21aug) helemaal volgeboekt. Indien u interesse heeft in deze week kunt u contact opnemen met Erika via onze contactpagina!

Aangezien dit de laatste vrije week is, is dit tegen een interessant prijsje!

 

Indien u een boeking wil doen voor de volgende zomervakantie,

 raden wij jullie aan om zeker reeds in december/januari/februari de vakantie vast te leggen, dit is altijd snel volgeboekt!

 

Vanaf september is onze mobilhome terug beschikbaar! Aarzel niet om een boeking te doen en ga zo een fantastische reis tegemoet!

Als Laatste info op deze pagina geef ik nog wat meer info over de inrichting van de mooie mobilhome!

Het is een Ford Rimor Evo Sound Alkoof van 2021 en is perfect onderhouden!

7 slaapplaatsen waarvan 1 wel voor een iets kleiner persoon. Max 1.60m. Wanneer je achteraan binnenkomt zie je meteen een stapelbed. Links heb je de badkamer met aparte douche en toilet.

Een keukentje met 3 pitsvuur en ruimte genoeg om spullen op te bergen. Een XXL ijskast met vriesvak en ruime kleerkast.

Vervolgens aan de ene kant een tafeltje met bankjes voor 2 personen en aan de andere kant een tafel met banken voor 4 – 5 personen.

Deze banken kunnen omgevormd worden tot bedden met bijhorende kussens. Boven de bestuurder en passagier bevindt zich een alkoof bed voor 2 volwassenen of voor 3 kinderen.

 

De mobilhome is in het bezit van een basis inboedel zoals borden/bestek/glazen en bekers.

Een waterkoker,  allerlei kookspulletjes behalve potten en pannen      

 (deze dient u zelf te voorzien.) Picknicktafels met bijhorend aantal stoelen voor buiten. Op alle matrassen liggen matrasbeschermers.

 

Indien u overtuigd bent en graag uw vakantie wil vastleggen, neemt u gerust contact op met Erika via onze contactpagina!

Hieronder nog enkele foto’s en sfeerfilmpjes van zeer tevreden klanten van onze camper zodat u zich een beter beeld kan vormen!