Welkom in de werkplaats van F&T Procars!

We zijn gelegen te Prins Boudewijnlaan 29, 9100 Sint-Niklaas.
Zeer centraal, goed zichtbaar en vooral makkelijk te bereiken voor iedereen!

Hier woont Davy van Goethem tevens en is zo dus ook altijd makkelijk te bereiken. Hij werkt wel steeds op afspraak maar aarzel zeker niet om alvast een kijkje te nemen bij ons en even kennis te komen maken! Ervaar zelf hoe klantvriendelijkheid en 30 jaar ervaring hand in hand gaan! Wij beloven u, u zal met een glimlach weer de weg op rijden!

Davy heeft reeds 30 jaar ervaring in het repareren en onderhouden van allerlei wagens.  Zijn visie en expertise in zijn vak kent dan ook geen grenzen. Belangrijk is dat wij als klein bedrijf dan ook nog eens vriendelijker zijn dan de gemiddelde buurman om uw hoek!

Dus of u nu een vreemd geluid hoort onder de motorkap, een lampje ziet branden op je dashboard of gewoon even je bandenspanning wilt laten controleren….

Wij staan steeds met een glimlach klaar om u hierbij verder te helpen!

Van grote werken aan grote wagens, tot het regelen van uw lichten vooraleer u naar de keuring moet….

Geen zin om aan te schuiven op de keuring? Ook dat is geen probleem,
onze service is zo goed dat zelfs uw auto er zin in heeft! Dus waar wacht je nog op? Laat ons je auto keuren; Periodieke check-up of voor verkoop met of zonder onderhoud erbij.

 

Heb je dringend een vervangwagen nodig om je te verplaatsen terwijl wij werken aan uw wagen? Bespreek dit op voorhand en wij zorgen dat deze voor u klaarstaat.

 

Mocht het nodig zijn bieden we ook depannage aan, zodat je niet langs de kant van we weg moet blijven staan. Ga hiervoor een kijkje nemen bij onze rubriek Depannage.

 

Voor meer info of een afspraak neem contact op met ons: klik hier.